Tineke

Mijn naam is Tineke ten Brug, geboren in 1965. Ik ben doorgaans vrolijk, gedreven, doelgericht en enthousiast. Daarnaast kan ik ook rustig, serieus en integer zijn. Ik houd van aanpakken en vind het fijn om taken af te ronden.

Van oorsprong ben ik verpleegkundige met ervaring in de gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg. Daarna heb ik gewerkt als docent aan de opleiding voor verzorgenden en ervaring opgedaan met individuele begeleiding in de thuissituatie.

Door de jaren heen is het mij opgevallen dat mensen vaak beter functioneren in een opgeruimde leefomgeving. Ik ben mij daarin gaan verdiepen en heb de Opleiding voor Professional Organizing voor Particulieren (OPOP) bij De Huishoudcoach (Els Jacobs) gedaan. Ik ben daar zo enthousiast van geworden dat ik mijn eigen bedrijf als opruimcoach ben gestart.

Inmiddels heb ik bij diverse klanten ervaring opgedaan en sta in de startblokken om samen met jou aan de slag te gaan.